Platifillin hipertónia


A terhesség alatt és szoptatás Analógok Ár, ahol vásárolni Összetétele Az egyik ampulla 1 ml átlátszó, színtelen oldatot, hogy injekció.

Ahogy segédanyagokat - desztillált vizet   injekciót.

A vérnyomáscsökkentő körülmények a normális egészség helyreállításához hosszabb alvást igényelnek - óra. A reggeli órákban azonban ezek az emberek álmosak. Gyakran hajlamosak a légzésre, a székrekedésre, a légzésre, a haszontalan fájdalomra. A fiatal nők hosszú távú hipotenziója szabálytalan menstruációt okozhat.

Egy tabletta platifillina gidrotartrata   súlyt a 0, gramm plusz papaverin-hidroklorid 0, 02 g, a segédanyagok felsorolását tartalmazza: burgonyakeményítő. Termék formájában A dobozban 5, 10 injekciós. Kombinált jármű papaverinnel kapható fehér tabletta - 10 db. A kontúr celluláris csomagolás. Farmakológiai hatás A drog nyugtató. Platifillin Képviseli pirrolizidinil alkaloid Szereplő növénynemzetségek aggófű Senecio.

 • Hipotenzív hatás: mi az - Aritmia November
 • Sötét helyen és gyermekek elől elzárva.

A hatóanyagot a gyógyszer használatos formájában gidrotartrata Recept latinul az anyag Platyphyllini hydrotartratis Képesek elnyomó kolinerg rendszer Amely továbbítja ingerlés a paraszimpatikus idegek   tovább végrehajtó szervek Révén, mely így nyugtató hatása vazomotoros központ Jelentősen gyengébb blokkok N-kolinerg receptorok vegetatív ganglionok.

A drog antikolinerg egy dózis-függő hatása, azaz alacsonyabb dózisok gátolják szekréció Nyál és hörgő mirigyek.

A fenti csoportok mindegyike összehasonlítható hatékonysággal rendelkezik, és saját jellemzőik, amelyek meghatározzák az adott helyzetben történő felhasználást.

Ami a farmakokinetikáját, a platifillin könnyen áthaladjon gistogematicalkie akadályok Beleértve és vér-agySejt- és szinaptikus membrán. A helyes adagolás és időközönként adminisztráció nem sír felhalmozás előkészítés, azonban nagy adagokban okoz a gáz felgyülemlése a szövetekben CNS A tárgyi koncentrációban. Metabolizálódó -ban máj és Kiesett -ban vese és bélben.

Antihipertenzív terápia: a nyomás csökkentésére szolgáló gyógyszerek

Jelzések platifillin Használjon görcs simaizmok belső szervek   pilorospazmIntesztinális renális kólika vagy epegörcs olyan betegségek, mint például a gyomorfekély és a nyombél. Diagnosztikai célokra Platifillin felhasználhatja mydriasist Beleértve - tanulmány A szemfenékiMeghatározása nyilvánvaló fénytörés, akut gyulladásos betegségek, a szem, például, gyulladás írisz. Ellenjavallatok Tiltott felhasználás glaukóma. Platifillin hipertónia Szájszárazság és szomjúság, vizelési nehézség, vagy vizelet-visszatartás, parézise szállás ciliáris izmok a szema gerjesztés a központi idegrendszer, szédülésKitágult pupillák, fejfájás.

Platifillin hipertónia

Többek között: pulmonalis atelektázia. A valószínűségét enyhíti a fájdalmat a magas vérnyomásban mellékhatások növekszik, ha nagy dózisban platifillin. A használati utasításban platifillin módszer és adagolási Alkalmazni kell parenterális szubkután.

Mi a legjobb gyógyszerhatóanyag platifillin vagy no-shpa

Injekciók platifillin, használati utasítások Alkalmazza mg naponta háromszor. A maximális megengedhető egyetlen dózis nem több, mint 10 mg, míg a napi - 30 mg. Dózis határozza meg attól függően a jelzés, a beadás módjától és a beteg életkorától.

 1. Magas vérnyomás kezelése népi gyógymódokkal időseknél
 2. Kardiogén sokk.
 3. Magas vérnyomás elleni gyógyszerek szívbetegség esetén
 4. A magas vérnyomás elemzésének diagnosztikája
 5. Vélemények A cikket a "Platyphyllin" gyógyszer használati utasításának és értékelésének tekintjük.
 6. Lehetséges-e enni a magas vérnyomású halakat

Platifillin meg hasnyálmirigy-gyulladás   szubkután ml 12 órán egy időszak intenzív fájdalom, hogy csökkentsék a görcs a simaizmok a prosztata. Tabletta Platifillin, használati utasítások Lenyelik 1 tabletta 2 vagy 3-szor egy nap.

Platifillin hipertónia

Overdose PseudoileusVizeletretenció, bénulás a szállás, emelkedett szemnyomás, kiszárad a száj, az orr és a torok, amely nehézséget okozhat nyelési aktus mydriasist Az eltűnése az írisz teljesen, remegés. Mivel kezelést alkalmaznak forszírozott diuresis Beadott gátlók holistenazy, mint például a Fizostigmint. Galantamine vagy Neostigmin metil- Gyengítik és csökkentik a bél paresist tachycardia. Abban az esetben, mérsékelt izgatottságot és görcsöket gyenge erő a legjobb, ha be magnézium-szulfát Azonban, súlyos esetekben - nátrium-hidroxi-butirát A magatartás oxigénterápia és Művészet, szellőzés.

 • Hipotenzív hatás: mi az - Szívroham November
 • "platifillin": használati utasítás, értékelés
 • Mi a legjobb gyógyszerhatóanyag platifillin vagy no-shpa
 • A lista a ritka betegségek Csúcsok a gyermekek, az ár Ukrajna számára Zhenale vagy eskapel?
 • Megmentés krónikus pancreatitis súlyosbodásával - Szövődmények
 • Platifillin tartarát

Ha tachycardia veszélyezteti a beteg életét, majd alkalmazza kinidin-szulfát. Együttműködés Jelzések platifillin figyelembe kell vennie a más betegségek, amelyek megkövetelik a rendszeres használata más orvosi eszközök. Az alkalmazásban a következő anyagoknak is lehetnek ilyen reakciók: Haloperidol - Azoknál a betegeknél, skizofrénia lehet csökkenteni antipszichotikus hatást.

Platifillin hipertónia

Neostigmin metil- - Platifillin az ellenfelét. Magnézium-szulfát   - A növekedés a időtartama hipnotikus lépéseket. Egyéb Mr. Morfium - Megnövelt gátló hatás platifillin a szív- és érrendszerre. MAO-gátlók - pozitív kronotróp szapora szívverésés bathmotropic a hatás növekedés az ingerlékenység a szív. Szívglikozidok   - Pozitív bathmotropic hatás.

FájdalomcsillapítókNyugtatók szorongásoldók képes, hogy fokozza a cselekvés platifillin fájdalom, ami a Platifillin hipertónia görcs.

Termék formájában

Értékesítési feltételek Az oldat és tabletta platifillin platifillin papaverinnel kapható készítményeket is. Tárolási feltételek Ebben védett a fénysugarak helyen, lehetőleg egy jól lezárt eredeti csomagolásban hőmérsékleten nem haladja meg a 30 ° C- A lejárati dátum A fiolákat tárolhatók a lezárt csomag öt tabletta - három év.

Platifillin hipertónia

Javasoljuk, hogy elkerüljék a veszélyes tevékenységek, mint például a vezetés és az ellenőrzés más gépek, amelyekhez gyors pszichomotoros reakciók és a figyelmet. Babák Javasoljuk, hogy óvatosan kell alkalmazni, ha a gyermekek krónikus tüdőbetegség Valamint csökkenti a váladék a hörgőváladékban okozhat páralecsapódás és a forgalmi dugók, a hörgők.

Népszerű Bejegyzések

A kockázat gyermekek agysérülés gyógyszer hatását erősítik Platifillin hipertónia betegségtovábbá a Down-szindróma lehetőség van szokatlan kitágult pupillák, és szapora szívverés bénulás   hangsúlyosabb reakció a antikolinerg hatása. Nem ajánlott injekciók platifillin gyermekek 15 éves korig.

Terhesség és Platifillin hipertónia alatt A biztonságos használatának platifillin terhesség és szoptatás alatt szoptatás már nincs jelen. Felhívjuk figyelmét, hogy a várható előnye az anya kell lényegesen meghaladják a lehetséges kockázatokat, hogy a magzatot vagy a gyermeket. Analógok Mérkőzés kódot ATC 4.