Oldal kiválasztása

ÁTVÉTELI PONT

aulateleCégünk a TreffOrt Vendéglátó és Rendezvényház (KipCor Kft)  a város szívében az Astoriánál, a Trefort Kert területén (Rákóczi út 5.- Múzeum krt 4. közötti terület) található, melynek fő tevékenysége az ELTE BTK tanulóinak, tanárainak valamint az Astorián dolgozóknak nyújtson napszaknak és a különböző igényeknek megfelelő vendéglátó tevékenységet. Az Aula étterem piackutatásakor elsődleges szempontunk volt a hely és a kínálat kialakításánál, hogy mind az ELTE BTK tanulóinak, mind a környéken dolgozóknak az ebédigényét megfelelő színvonalon, kulturált környezetben, széles kínálati skálával, a magyar hagyományoknak megfelelően házias, megfizethető (ár-érték-mennyiség arányban) szolgáltatást biztosítsunk előzékeny, kedves személyzettel.

A forgalmunkat és a vevőelégedettségi adatainkat tekintve azt gondoljuk, hogy a mindannyiunk által áhított prognosztizálásunk eredményes és sikeres lett. Működtetésünk folyamán legfontosabb célunk, hogy a naponta változó ételkínálat és menürendszerünk mellett olyan plusz szolgáltatást nyújtsunk, ami a kor táplálkozási szokásainak megfelelő eljárással és ún. divatos gasztro trendeknek is megfelel.

Ezért a kínálatunk mellett havi rendszerességgel vagy egy nemzet gasztronómiai kultúrájába vagy egy tradicionális klasszikus gasztro1magyaros hagyománynak tisztelegve, vagy a kor táplálkozási trendjének megfelelően gasztro napokat tartunk.

Ilyen nagysikerű kezdeményezésünk volt már a görög napok, a spanyol napok, az alpesi napok, balkáni napok…
Ezekről az alkalmakról folyamatos tudósítást kapnak rendszeres látogatóink, vendégeink.

Az Aula éttermünk 170 fős befogadóképességű, hétköznaponként 11.30-tól 15.00.-ig naponta változó 15-20 féle meleg étellel, főzelékekkel, desszertekkel, tészta ételekkel és salátabárral várja ebédelni vágyó vendégeit.
Esténként, hétvégenként 100-250 fő részére céges partyknak, esküvőknek és egyéb eseményeknek a rendezvényhelyszíne. Cégünk jelenlegi tevékenysége mellett foglalkozik

  • irodaházi- , munkahelyi éttermek és büfék üzemeltetésével,
  • teljes körű rendezvényszervezési, catering szolgáltatással, saját rendezvény és konferencia helyszínbiztosítással,
  • klub üzemeltetéssel,
  • kávézók üzemeltetéssel,
  • első osztályú étterem üzemeltetéssel,
  • szabadtéri szórakoztatóközpont üzemeltetéssel,

tehát, bármi, aminek a vendéglátáshoz egy kicsike kis köze is van.
Amennyiben cégünkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban kérdései merülnének fel, véleménye vagy tapasztalatai vannak esetleg segíthetünk Önöknek felmerülő vendéglátó problémáik megoldásában, kérem keressen minket az alábbi elérhetőségek bármelyikén.

ELTE Tanár - Diák Akció

 10% kedvezmény ELTE-s diákoknak, tanároknak és dolgozóknak az a’la carte kínálatból.

sponsor_sodexho ticket_restaurant szep-kartya-elfogadohelyutalvanyPluszLogogolya_logo    kk_logo_3d  treffortlogo