Oldal kiválasztása

ÁTVÉTELI PONT

.

 

 

Időszak: 2020. 06. 02 – 06. 07.

’A’ menü

’B’ menü

’C’ menü (húsmentes)

Június 02. kedd

Lebbencsleves

Parajfőzelék főtt tojással

Zöldborsóleves

Pulykapaprikás tésztával

Zöldborsóleves

Parajfőzelék főtt tojással

Június 03. szerda

Palóc leves

Juhtúrós galuska

Zöldségleves

Székelykáposzta

Zöldségleves

Juhtúrós galuska

Június 04. csütörtök

Májgombóc leves

Sárgaborsó főzelék bélszín rolóval

Karalábéleves

Stefánia vagdalt petrezselymes burgonyával

Karalábéleves

Sárgaborsó főzelék cukkíni ropogóssal

Június 05. péntek

Tejfölös-mustáros raguleves

Rizses lecsó

Gombaleves

Tejszínes-hagymás csirkecsíkok rizzsel

Gombaleves

Rizses lecsó

Június 06-07.

szombat

vasárnap

Gulyásleves

Pozsonyi kocka

Görög gyümölcsleves

Baconos vasalt csirkecomb filé zöldséges rizzsel

Görög gyümölcsleves

Pozsonyi kocka

ELTE Tanár - Diák Akció

 10% kedvezmény ELTE-s diákoknak, tanároknak és dolgozóknak az a’la carte kínálatból.

sponsor_sodexho ticket_restaurant szep-kartya-elfogadohelyutalvanyPluszLogogolya_logo    kk_logo_3d  treffortlogo