Oldal kiválasztása

ÁTVÉTELI PONT

 

 

 

 

Spárgás csirkeragu leves

 

2020.03.30-tól – 2020.04.05-ig

 

“A” 1200.-

“B” 1200.-

Hétfő:

Nyírségi gombócleves

Penne Arrabbiata

Hamis gulyás

Székelykáposzta

Kedd:

Májgaluska leves

Parajos rakott burgonya

Tojásleves

Provance-i sertésragu
rizzsel

Szerda:

Tejfölös-mustáros
raguleves

Gombapaprikás tésztával

Karfiolleves

Hentestokány
törtburgonyával

Csütörtök:

Erdei gombás
sertésragu leves

Lencsefőzelék nuggets-el

Zöldborsóleves

Tejszínes-gombás csirke,
rizzsel

Péntek:

Palócleves
Barackos gombóc

Minestrone leves

Párizsi csirkemell
petrezselymes burgonyával

Hétvége:

Spárgás csirkeragu leves

Szárazbab főzelék
vagdalttal

Burgonyakrém leves

Rakott kelkáposzta

 

 

 

 

 

 

 

ELTE Tanár - Diák Akció

 10% kedvezmény ELTE-s diákoknak, tanároknak és dolgozóknak az a’la carte kínálatból.

sponsor_sodexho ticket_restaurant szep-kartya-elfogadohelyutalvanyPluszLogogolya_logo    kk_logo_3d  treffortlogo